Katalog

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Xiaomi Mi 10 Lite - Obaly, kryty, pouzdra

Krásný telefon si zaslouží tu nejlepší péči. A tím rozhodně nemyslíme aktualizace, ale pouzdra, obaly a kryty, které je ochrání před jakýmkoli poškozením.

Nejmodernější designové kryty ve vašich rukou

V dnešní době je všechno o stylu. A platí to i u chytrých telefonů. A nezáleží při tom na značce, modelu, ani jeho stáří. Pohodlně u nás můžete na...

Krásný telefon si zaslouží tu nejlepší péči. A tím rozhodně nemyslíme aktualizace, ale pouzdra, obaly a kryty, které je ochrání před jakýmkoli poškozením.

Nejmodernější designové kryty ve vašich rukou

V dnešní době je všechno o stylu. A platí to i u chytrých telefonů. A nezáleží při tom na značce, modelu, ani jeho stáří. Pohodlně u nás můžete najít obaly na nejnovější modely, ale stejně tak i na ty starší. Při výběru se kromě konkrétního modelu musíte dívat už jen na materiál, barvu a vzor. Poté stačí jen objednat, zaplatit a počkat pár dnů, než si nové doplňky budete moci naplno užívat.

 

Zobrazit

Xiaomi Mi 10 Lite - Obaly, kryty, pouzdra Počet produktů: 7

Podkategorie

Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek
Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek

Pochlubte se přátelům a rodině abstraktním uměním, vtipným mottem nebo nádhernou květinou. Sortiment máme tak široký, že si v něm jednoznačně najde své úplně každý bez ohledu na věk, pohlaví nebo koníčky. Záleží čistě na tom, po čem toužíte a co hledáte. Díky nízkým cenám a rychlému dodání klidně můžete mít na každý den v týdnu jeden.

Dívejte se i na materiál

Klasická pouzdra jsou většinou z umělé kůže. Kryty lze sehnat ve dvou variantách, a to tvrzený plast a silikon. Silikon je rozhodně lepší a má delší životnost, protože při nárazu na zem nepraskne. To se u plastového může snadno stát. Telefonu se nic nestane, ale budete si muset rychle koupit nový obal. A nezapomínejte na to, že na modelu musí dokonale sedět, jinak vám k ničemu nebude.

Hudba na každém kroku

Pořídit si u nás ale můžete také kvalitní sluchátka se skvělým zvukem. A nejen, že skvěle zní, ale také úžasně vypadají. Budou se tak ideálně hodit k novému krytu nebo sportovnímu pouzdru a tvrzenému sklu. Tak získáte vše, po čem byste jen mohli toužit. A pokud by to bylo málo, máme pro vás ještě jednu drobnost.

Ozdoby na mobily, respektive na USB kabel. Jde o roztomilá, pestrobarevná zvířátka, která si můžete připnout na jakýkoli kabel a mít tak jistotu, že svou nabíječku vždy bez potíží najdete. Jistě pro vás dlouhé hledání nabíječky v kabelce nebo batohu není nic nového. Je to jen drobnost, ale udělá vám jistě obrovskou radost a ušetří spoustu času.