Katalog

Povolené filtry:
Vanička
Materiál

Huawei Y5P - Obaly, kryty, pouzdra

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Huawei Y5P - Obaly, kryty, pouzdra

Bez ochranného krytu, tvrzeného skla a sluchátek už se dneska nikdo neobejde. A kromě toho, že chrání, tak můžou i úžasně vypadat a dát světu najevo, kdo jste.

Huawei Y5P - Obaly, kryty, pouzdra Počet produktů: 6

Podkategorie

Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek

Bez ohledu na to, jestli máte zbrusu nový model, anebo jste si zvykly na ten, který šel na trh před pěti lety, musíte ho chránit. Udělat to můžete hned několika způsoby. Tvrzené sklo na přední stranu je nutností, pokud se nechcete každou chvíli potýkat s rozbitým displejem. Zadní stranu zase při pádu zachrání kryt, obal nebo rovnou pouzdro.

Klasická pouzdra z umělé kůže jsou teď spíš na ústupu, protože musíte mobil při každém použití vyndat a poté zase zandat. Navíc jsou trochu objemnější. Pokud vám to ale nevadí, jde o skvělou variantu. Nabízíme široký výběr motivů i barev, ze kterých si každý zaručeně zvolí to pravé.

Chcete dlouhou životnost a nádherný vzhled?

Toužíte-li hlavně po něčem moderním a odolném, rozhodně jděte do krytu. Zvolit si můžete tvrzený plast nebo silikon a nespočet barevných i vzorových provedení. Záleží jen a pouze na vás, co si vyberete a jaký vzhled dáte svému chytrému telefonu. Skvělé je pořídit si jich několik, a to každý pro jinou příležitost a situaci. Jeden do práci, jeden na doma, jiný na party.

Buďme upřímní. Na formální schůzku se šéfem se úplně nehodí, když na stůl položíte smartphonu a na jeho zadní straně bude oplzlý nápis nebo obrázek prsou (ano, i takové lze sehnat). Ale na party k přátelům se to hodí dokonale. Stejně tak si můžete pořídit různé a střídat je podle toho, jakou budete mít náladu. Díky našim nízkým cenám a širokému sortimentu to není vůbec žádný problém.

Poslechněte si cestou do práce oblíbený podcast

Sluchátka se stala naší nedílnou součástí vždy, když odcházíme z domu. Skvěle se hodí do všech dopravních prostředků, na procházku i ke sportu. Poslouchat přitom můžete cokoli. Nové album oblíbené zpěvačky, podcast nebo klidně i audioknihu. A přitom stát ve frontě u pokladny. Díky nim můžete být produktivní na každém kroku. A když ještě k tomu budou úžasně vypadat, tak tím lépe.