Katalog

Povolené filtry:
Vanička
Materiál

Nokia 6.2 / 7.2 - Obaly, kryty, pouzdra

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Nokia 6.2 / 7.2 - Obaly, kryty, pouzdra

Stylový doplněk k mobilu, ale i USB kabelu se dneska hodí každému. A důležité jsou nejen kvůli vzhledu, ale i ochraně telefonu. Za nový jistě platit nechcete.

Nádherné kryty za skvělé ceny!

Máte úplně nový smartphone? Nebo jste si za posledních pár let zvykly na stejný model a nechcete o něj přijít? V obou případech ho musíte dostatečně chránit ...

Stylový doplněk k mobilu, ale i USB kabelu se dneska hodí každému. A důležité jsou nejen kvůli vzhledu, ale i ochraně telefonu. Za nový jistě platit nechcete.

Nádherné kryty za skvělé ceny!

Máte úplně nový smartphone? Nebo jste si za posledních pár let zvykly na stejný model a nechcete o něj přijít? V obou případech ho musíte dostatečně chránit před poškozením. Využít k tomu můžete hned několik našich produktů. Vybírat přitom můžete z mnoha barev, vzorů i materiálů. Vše si vyberete online v pohodlí domova, objednáte a během pár dnů si můžete užívat nové doplňky.

Zobrazit

Nokia 6.2 / 7.2 - Obaly, kryty, pouzdra Počet produktů: 2

Podkategorie

Zobrazeno 1 – 2 z 2 položek
Zobrazeno 1 – 2 z 2 položek

Doprava je velmi jednoduchá. Při objednávání si zvolíte Českou poštu, Kurýra nebo Zásilkovnu. A pokud nakoupíte za více jak 500 Kč, tak můžete mít dopravu zcela zdarma. Navíc se můžete přihlásit do věrnostního programu s sbírat slevy na další nákupy. A kupony s věrnostními body můžete posílat i přátelům, kteří si u nás mohou také nakoupit a ušetřit.

Stylová ochrana z obou stran

Displej je nejzranitelnější, takže mu nezapomeňte dát kvalitní tvrzené sklo, které zabrání mobilnímu pavoukovi. Díky němu už nikdy nebudete mít infarktové stavy pokaždé, když vám mobil spadne na zem. Úplně stejně ale musíte pečovat i o zadní stranu. Ta může při pádu prasknout nebo se v ní udělá dolík. Ani jedno z toho není milé. Měnit kvůli tomu telefon nebo ho dávat do opravy je zbytečné.

Zadní kryt, obal nebo celé pouzdro má výhodu nejen bezpečností, ale také vzhledovou. Můžete si vybírat z nejrůznějších vzorů šílených barev, vtipné nápisy, květiny a mnoho dalšího. Tady se opravdu můžete vyřádit a vybrat si takové, které budou nejvíc sedět vaší osobnosti i náladě. Důležité je vybírat ho modle konkrétního modelu, protože musí dokonale padnout.

Vtipný doplněk

Kromě toho si ale můžete také udělat radost zábavnými ozdobami na USB kabel. Máme pro vás roztomilá zvířátka jako je kočka, králík nebo panda. A pokud budete chtít něco méně tradičního, jděte klidně do žáby, hrocha nebo žraloka. Díky tomu svůj nabíječku i další kabely snadno najdete, a ještě se pobavíte. Podívejte se do nabídky a vyberte si zvíře, které se k vám hodí nejvíce.