Katalog

Xiaomi Redmi Note 9 - Obaly, kryty, pouzdra

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Xiaomi Redmi Note 9 - Obaly, kryty, pouzdra

Starý obal na mobil už je poškrábaný a uvažujete o novém? Neváhejte a vyberte si u nás. Nabízíme obrovský výběr, ze kterého si snadno vyberete i vy!

Dokonale padnoucí ochrana před poškozením

Hledáte nejlepší obal na mobil? Potom jste na správné adrese. Nabízíme obrovské množství vzorů a barev. A k tomu můžete získat také dopravu zdarma od České ...

Starý obal na mobil už je poškrábaný a uvažujete o novém? Neváhejte a vyberte si u nás. Nabízíme obrovský výběr, ze kterého si snadno vyberete i vy!

Dokonale padnoucí ochrana před poškozením

Hledáte nejlepší obal na mobil? Potom jste na správné adrese. Nabízíme obrovské množství vzorů a barev. A k tomu můžete získat také dopravu zdarma od České pošty, a to s nákupem nad 500 Kč. Zapojit se můžete do věrnostního programu a posílat poukazy přátelům a spolehnout se na to, že svou objednávku dostanete během pár dnů, protože máme všechno zboží skladem.

Zobrazit

Xiaomi Redmi Note 9 - Obaly, kryty, pouzdra Počet produktů: 7

Podkategorie

Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek
Zobrazeno 1 – 7 z 7 položek

V nabídce u nás najdete vše, po čem byste mohli jen toužit. Nádherné barvy a různé motivy. Najít u nás můžete motýli, květiny, abstrakce, zvířata i nápisy. Jednoduše cokoli si jen přejete. Zaručujeme, že si svůj dokonalý kousek najdete. A nejen jeden. Pořiďte si jich hned víc. Nejen, že získáte dopravu zdarma, ale také budete mít možnost je měnit podle nálady a situace.

Silikon je pružný a hodně vydrží

Vybírat ale můžete nejen z designů, ale také materiálů. Obaly se vyrábí buď z tvrzeného plastu, anebo silikonu. Silikon je populárnější, protože nepraská, je pružný, a přitom velmi pevný. Jako ochrana před jakýmkoli poškozením zadní strany telefonu je ideální. Pokud chcete něco většího, pořiďte si pouzdro. Chcete-li kryt, který dlouhou vydrží, jde o nejlepší možnost.

Zůstat nemusí jen u bezpečí

Jistě chcete něco hezkého, barevného a roztomilého jako příslušenství. Podívejte se na naše ozdoby k mobilu. Ozdobený USB kabel je dnes trendy a velkou výhodou je, že svou nabíječku díky tomu velice snadno najdete v šuplíku, batohu i kabelce. Vyberte si jedno ze zvířátek, která nabízíme. Je mezi nimi pejsek, kočka, králík, ale i žába, hroch nebo žralok. Výběr je rozmanitý a volba je pouze na vás. Které z nabízených zvířat byste měli nejraději neustále u sebe jako vtipný doplněk?

Bez sluchátek ani ránu

Nezáleží na tom, jakou hudbu máte rádi, anebo jestli si raději pustíte audioknihu či podcast. Možností je dneska tolik, že alespoň jedny stylová sluchátka mít musíte. Kvalitní zvuk je základ, ale vzhled je podstatný také. A proto nabízíme obojí.