Katalog

Povolené filtry:
Vanička
Materiál

Xiaomi Redmi Note 9S - Obaly, kryty, pouzdra

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Xiaomi Redmi Note 9S - Obaly, kryty, pouzdra

Smartphony nejsou nic nezničitelného. Stačí, když dobře spadnou a můžete si kupovat nový. Právě proto je na trhu mnoho produktů, které tomu dovedou zabránit.

Chraňte svůj mobil pořádně

S nákupem značkového smartphonu za tisíce korun byste rozhodně neměli skončit. Ještě je zapotřebí pořídit mu dostatečnou ochranu, protože zejména displeje jsou ná...

Smartphony nejsou nic nezničitelného. Stačí, když dobře spadnou a můžete si kupovat nový. Právě proto je na trhu mnoho produktů, které tomu dovedou zabránit.

Chraňte svůj mobil pořádně

S nákupem značkového smartphonu za tisíce korun byste rozhodně neměli skončit. Ještě je zapotřebí pořídit mu dostatečnou ochranu, protože zejména displeje jsou náchylné k tvoření mobilních pavouků při každém větším nárazu. Tomu se dá ale snadno zabránit. Možností máte přitom hned několik.

Zobrazit

Xiaomi Redmi Note 9S - Obaly, kryty, pouzdra Počet produktů: 2

Podkategorie

Zobrazeno 1 – 2 z 2 položek
Zobrazeno 1 – 2 z 2 položek

Možností máte hodně

Pořídit si můžete klasické pouzdro, u kterého ale musíte mobil při každé manipulaci vyndat a poté zase vložit zpět. Právě proto nejsou dnes už tak populární. Mnohem lepší možností jsou flipová pouzdra. Většina z nich jde přicvaknout. Vyrábí se z tvrzeného plastu, anebo silikonu. Doporučujeme spíš silikon, protože ten se spíš přizpůsobí a nebude při běžném provozu praskat. Velkou výhodou flipových pouzder je hlavně fakt, že přesně padnou na daný model.

Při koupi jakékoli ochranné pomůcky na chytrý telefon vždy myslete na to, aby dokonale padl. Pokud bude příliš malý, nedáte ho tam. A příliš velký vám také k ničemu nebude. Proto je tak důležité hledat podle konkrétního modelu, který vlastníte.

Jak vzadu, tak i vpředu

Nejzranitelnější částí chytrého telefonu je jednoznačně jeho displej. Jeho výměna je navíc velmi nepříjemná a finančně náročná. Nikdy proto nezapomínejte na koupi pořádného tvrzeného skla. Není to sto procentní jistota, ale ve většině případů dokáže telefon ochránit i při větších pádech. Nebudete se tak muset obávat prasknutí kdykoli vám mobil vyklouzne z ruky. A pokud se netrefíte ve velikosti, můžete si ji nůžkami snadno přizpůsobit.

Vzdát se nemusíte ani sportu

Máte-li rádi sport a bojíte se, že svého nového pomocníka při prvním běhu rozbijete, žádný strach. Pořídit si totiž můžete i speciální sportovní pouzdro. Zapíná se klasicky na suchý zip a jeho zadní strana je z neoprenu. Díky přední průhledné fólii ho můžete používat bez vyndávání z obalu, což je velkou výhodou. A jistě už jste u někoho viděli, že měl telefon připevnění přímo na ruce nebo kole. Velmi snadno to můžete mít i vy.