Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Obaly na mobily Sony

Obaly, kryty a pouzdra pro chytré telefony Sony Ericsson a Sony.
Máte pocit, že by si Váš mobil zasloužil lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezk...

Obaly, kryty a pouzdra pro chytré telefony Sony Ericsson a Sony.
Máte pocit, že by si Váš mobil zasloužil lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezkých barevně laděných pouzder a obalů na mobil pro každého, kdo chce stylově chránit svůj mobilní telefon. U nás najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil.

Zobrazit

Obaly na mobily Sony Počet produktů: 56

Podkategorie

  • Xperia 10 - Obaly, kryty, pouzdra

    Chcete prodloužit životnost vašeho mobilního telefonu a dopřát mu dokonalý design? Vyberte si z nabídky kvalitních obalů, krytů a pouzder na mobily.

    Chcete, aby se váš mobilní telefon cítil jako v bavlnce, a ještě mu dopřát rozmanitý design? O pohodlí vašeho mobilního telefonu i jedinečný design se v každém detailu postarají obaly, kryty a pouzdra na Sony Xperia 10.

    Váš mobilní telefon Xperia 10 si zaslouží kvalitní ochranu, díky které zachováte jeho veškeré funkce a prodloužíte jeho životnost. A aby toho nebylo málo, tak i jedinečný design, díky různým barevným odstínům a motivům. Z pestré palety výběru si můžete vybrat obaly, kryty a pouzdra koženkové, gelové, tenké i tvrdé, a ještě pro vyšší ochranu tvrzená skla a ochranné fólie.

    Účelem je především ochránit váš mobilní telefon před poškozením vnějšími vlivy a nežádoucími pády. Můžete tak snadným způsobem zajistit, aby byly zachované veškeré jeho funkce, vzhled a prodloužená životnost.

    A s kvalitní ochranou získáte i jedinečný design, který může nýt každý den jiný. Třeba podle aktuální nálady, vašeho vkusu, životního stylu. Jiný vzhled mobilního telefonu můžete zvolit na pracovní schůzku, jiný při sportu, jiný k zábavě, na nákupy či dovolenou.

    Výběr je ovlivněný nejen vašim vkusem, ale i tím, jestli jste muž, žena nebo jde o obaly, kryty a pouzdra pro děti a teenagery. Různé barvy a motivy se vám přizpůsobí v každém detailu a váš mobilní telefon bude doslova vrnět blahem.

    Váš mobilní telefon tak nebude žádné nudné zařízení, ale skvělý společník na cestě vašim každodenním životem. Nemusíte se už obávat nosit jej po kapsách, v kabelkách či batohu, protože bude mít dokonalou a kvalitní ochranu před prachem, nečistotami, poškrábáním i pády.

    Kvalitní ochrana telefon nejen ochrání, ale také mu dopřeje nový a originální kabát, díky kterému se i vy odlišíte od ostatních a poznáte svůj telefon mezi stovkami dalších. Budete jedineční společně, bez omezování a užijete si svůj telefon naplno.

  • Xperia XZ2 Compact - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia XZ2 Compact
     Prohlédněte si náš sortiment pouzder a obalů na Xperia XZ2 Compact.

  • Xperia L2 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia L2
    Chcete zajistit větší ochranu svému mobilnímu telefonu Sony Xperia L2? Stačí se podívat na naši širokou nabídku krytů, obalů a pouzder na mobily Xperia L2 za nízké ceny. Na Modnimobil.cz máme velký výběr dámských pouzder na mobil s motivem květů, motýlů, soviček a jiných hezkých něžných vzorů. I pánové u nás mohou nalézt jednobarevná elegantní pouzdra na svůj mobil. V nabídce máme také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Sony Xperia L2.

  • Xperia XA1 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia XA1
    Chcete zajistit větší ochranu svému mobilnímu telefonu Sony Xperia XA1? Stačí se podívat na naši širokou nabídku krytů, obalů a pouzder na mobily Xperia XA1 za nízké ceny. Na Modnimobil.cz máme velký výběr dámských pouzder na mobil s motivem květů, motýlů, soviček a jiných hezkých něžných vzorů. I pánové u nás mohou nalézt jednobarevná elegantní pouzdra na svůj mobil. V nabídce máme také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Sony Xperia XA1.

  • Xperia XA - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia XA (F3113)
    Chcete zajistit větší ochranu svému mobilnímu telefonu Sony Xperia XA? Stačí se podívat na naši širokou nabídku krytů, obalů a pouzder na mobily Xperia XA za nízké ceny. Na Modnimobil.cz máme velký výběr dámských pouzder na mobil s motivem květů, motýlů, soviček a jiných hezkých něžných vzorů. I pánové u nás mohou nalézt jednobarevná elegantní pouzdra na svůj mobil. V nabídce máme také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Sony Xperia XA.

  • Xperia X - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia X (F5122).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na mobily. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Xperia X . Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Xperia X.

  • Xperia E3 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia E3 (D2203, D2206, D2212).

  • Xperia E4 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia E4 (E2105).

  • Xperia E4g - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia E4g (E2003).

  • Xperia L1 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia L1 (G3311, G3312).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na mobily. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Xperia L1 . Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Xperia L1.

  • Xperia M2 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia M2 (D2305).

  • Xperia M4 Aqua (E2303) - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia M4 Aqua (E2303).
    Máte pocit, že by si Váš Sony Xperia M4 Aqua zasloužil lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Xperia M4 Aqua. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezkých barevně laděných pouzder a obalů na mobil pro každého, kdo chce stylově chránit svůj mobilní telefon. U nás najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Sony Xperia M4 Aqua.

  • Xperia M5 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra na Sony Xperia M5.
    Máte pocit, že by si Váše Xperia M5 zasloužila lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Sony Xperia M5. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezkých barevně laděných pouzder a obalů na mobil pro každého, kdo chce stylově chránit svůj mobilní telefon. U nás najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Xperia M5.

  • Xperia T3 (D5103) - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia T3 (D5102, D5103, D5106).

  • Xperia Z (L36h) - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia Z (L36h).

  • Xperia Z1 (L39h) - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia Z1 (L39h).

  • Xperia Z3 (D6653) - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Sony Xperia Z3 (D6653).

na stránku
Zobrazeno 1 – 36 z 56 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 56 položek

Už nějakou dobu uvažujete o tom, že byste si sehnali obal nebo kryt na telefon, aby nebyl stále poškrábaný? Podívejte se do našeho sortimentu a vybírejte.

Kvalitní produkty za super ceny

Chtěli byste si koupit nějaký kvalitní a přeci hezký obal či kryt na telefon? Často ho nosíte v tašce nebo je v blízkosti klíčů, a je tak velice snadné poškrábat nejen displej, ale také zadní kryt. To pak i nový telefon vypadá během pár dnů, jako byste ho měli měsíce. Tohle má ovšem jednoduché řešení, se kterým Vám umíme pomoci!

V našem sortimentu totiž najdete širokou škálu krytů, pro nejrůznější značky telefonů, a to i pro ty méně známé či ne tolik nakupované. K dispozici jsou mnohé druhy, a to jak z hlediska materiálů, tak i z hlediska motivů. Vyberou si u nás ženy, muži i mladí lidé, kteří mají rádi zajímavé vzory a motivy.

Ať už sháníte jednobarevné kousky, milujete motivy vlčího máku nebo jen abstraktní vzory, stačí si najít na našich stránkách svou značku telefonu, následně jeho typ a vybírat s jistotou přesně z těch kousků, které na Váš telefon padnou.

Ozdobte svůj mobil Sony

Krytem nemusíte svůj telefon jen chránit proti poškrábání či jinému nárazu, ale jednoduše ho tak můžete i ozdobit, ať už je značka Sony či jiná! Někdo si potrpí na potisk obalu fotkou zvířátka, květin, jiní jsou zase zastánci jednobarevného obalu.

Vybírejte pečlivě i druh obalu. Bude vám stačit zadní kryt, například ten z měkkého plastu, který se dobře nasazuje a telefon jím prakticky nijak nezmění rozměry? Nebo byste měli raději kompletní obal, tedy ochránili zadní i přední část telefonu? Všechny tyto typy jsou u nás k dispozici.

Někdy nemusíte vybírat ani pro sebe, protože skvělým dárkem může být právě takový doplněk! Ať už pro kamarádku, děti nebo příbuzné, pokud znáte typ telefonu, je to určitě skvělý nápad a za takový dárek Vám určitě poděkují.

Pokud byste chtěli ještě něco navíc, určitě můžete vyzkoušet třeba sluchátka k telefonu, která jsou zcela nezbytnou potřebou na každou delší cestu nebo třeba i do práce.