Obaly na mobily Samsung

Informace

Poštovné zdarma

při nákupu nad 500 Kč

Poštovné zdarma

při platbě předem a

zasláním do výdejního místa GLS

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Obaly na mobily Samsung

Hledáte nový design pro váš mobilní telefon a současně požadujete kvalitní ochranu proti poškození a dalším vlivům? Právě pro tento účel jsou tady velice stylové a kvalitní obaly, kryty a pouzdra, které přistanou vašemu mobilnímu telefonu Samsung.

Hledáte vhodné řešení pro ochranu vašeho mobilního telefonu a potěšil by vás také jeho jedinečný de...

Hledáte nový design pro váš mobilní telefon a současně požadujete kvalitní ochranu proti poškození a dalším vlivům? Právě pro tento účel jsou tady velice stylové a kvalitní obaly, kryty a pouzdra, které přistanou vašemu mobilnímu telefonu Samsung.

Hledáte vhodné řešení pro ochranu vašeho mobilního telefonu a potěšil by vás také jeho jedinečný design? Zajisté vás potěší skvělý výběr pro levné a estetické obaly, kryty a pouzdra pro Samsung.

Kvalitní a hlavně efektivní řešení pro ochranu vašeho mobilního telefonu přináší také dokonalý design. Váš obilní telefon se tak může zcela změnit a vy se tak odlišit od ostatních. Na výběr máte z různých možností provedení a také možností designových prvků jako jsou různé barvy a také motivy. Svoje řešení si najdou jak muži, tak i ženy a díky tomu se můžete také na veřejnosti dokonale prezentovat. Součástí dokonalé ochrany jsou také ochranné folie a tvrzená skla vhodné právě pro typ telefonu Samsung.

Pojďte se i vy zcela odlišit a dopřejte si moderní a kvalitní obaly, kryty a pouzdra za rozumné ceny pro každého. Dopřejte si nový design telefonu a podpořte svůj jedinečný styl, díky kterému budete zcela originální.

Zobrazit

Obaly na mobily Samsung Počet produktů: 54

Podkategorie

  • Galaxy A14 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A14

  • Galaxy A13 4G - Obaly, kryty, pouzdra

    Chcete váš mobilní telefon odlišit od ostatních a také mu zajistit potřebnou ochranu? Hledáte zajímavý design, díky kterému budete moct svůj mobilní telefon přizpůsobit každé situaci? Veškeré vaše potřeby dokážou uspokojit obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A13 4G.

    Investovali jste do nového mobilního telefonu a chcete, aby vám co nejdéle vydržel a plnil svoji funkci? I o mobilní telefon je potřebné pečovat a jeho ochranu vám efektivně zajistí obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A13 4G za skvělé ceny.

    Pestrý výběr možností, díky kterému můžete svůj mobilní telefon nejen chránit, ale také originálně oživit. Různé varianty možností jako tenké, koženkové, tvrdé i gelové pouzdra, obaly a kryty a také tvrzená skla a ochranné folie vám poskytnou nejen kvalitní péči určenou přímo pro mobilní zařízení Galaxy A13, ale také zajímavé designové prvky, které se přizpůsobí vašim individuálním představám.

    Z pestré nabídky si vyberou jak ženy, tak i muži a můžete se tímto způsobem také profesionálně prezentovat v pracovní i soukromé oblasti života. Kromě toho získáte zcela jedinečné obaly, díky kterým nebude váš mobilní telefon stejný jako ostatní a k tomu bude efektivně chráněný.

  • Galaxy A23 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A23

  • Galaxy A34 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A34 5G

  • Galaxy A33 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A33 5G

  • Galaxy A54 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A54 5G

  • Galaxy A53 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A53 5G. Obaly, kryty a pouzdra pro váš nový Galaxy A53 5G dokážou váš mobilní telefon odlišit a dodat mu originalitu. Kromě toho mu zajistí prvotřídní ochranu.

  • Galaxy A12 - Obaly, kryty, pouzdra

    Chránit svůj mobilní telefon lze několika způsoby. Můžete ho nechat doma na stole anebo mu pořídit praktické a elegantní pouzdro, které ho nikdy neopustí.

    Ochranné kryty a pouzdra na mobilní telefony jsou praktickým řešením nejen pro zabránění před mechanickým poškozením. Dají se totiž využívat i jako úložiště pro důležité poznámky, kreditní karty nebo vizitky.

    o   Tuto možnost přinášejí takzvaná knížková pouzdra s vnitřní pružnou vaničkou.

    o   Zavírají se na magnet a dají se přizpůsobit i jako praktické stojánky.

    Majitelé mobilního telefonu Samsung Galaxy A12 mají velice široké možnosti výběru. A to zejména v designovém zpracování těchto krytů.

    • Záleží jen na Vás, jestli dáváte přednost strohé jednobarevné eleganci anebo zvolíte některý z něžných či vtipných motivů.

    Pokud od krytu vyžadujete pouze ochrannou funkci a chcete, aby byl vidět spíše Váš mobilní telefon, pak je pro Vás připraven průhledný gelový obal.

    Veškeré obaly i kryty mají potřebné výřezy a otvory přesně tam, kde mají být, tudíž není nutné vyndávat mobil z pouzdra a riskovat tím jeho poškození.

  • Galaxy A02s - Obaly, kryty, pouzdra

    Životnost, funkčnost a vzhled svého nového mobilního telefonu Galaxy A02s podpoříte jedině tak, že o něj budete dostatečně pečovat. Žádnému zodpovědnému majiteli by tedy rozhodně neměl chybět kvalitní, odolný, a hlavně funkční kryt, který se postará o to, aby na vašem mobilu nebyl ani škrábanec.

    Spousta lidí si obaly na mobil pořizuje hlavně kvůli vzhledu. I design hraje velmi důležitou roli, neváhejte si proto vybrat takový kryt, který se bude k vašemu mobilu skvěle hodit, a který se vám bude hlavně líbit. Vybírat si můžete z nejrůznějších provedení, mezi nejoblíbenější materiály patří plast či umělá kůže. Potisky jsou velmi rozmanité, můžete si vybírat obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A02s s motivem květin, pravidelných vzorů, pohádkových postav či zvířecích námětů.

    Díky nízkým cenám jsou tyto kvalitní obaly dostupné každému, proto je jen vaším rozhodnutím, jestli svému mobilu budete věnovat dostatečnou péči v podobě kvalitní ochrany, či nikoliv.

  • Galaxy A03s - Obaly, kryty, pouzdra

    Chcete svůj mobilní telefon Samsung Galaxy A03s nejenom efektivně chránit, ale také mu dopřát zajímavější a originálnější vzhled? Moderní obaly jsou řešením.

    Chtěli byste si na svůj mobil pořídit kvalitní, a vzhledově zajímavý obal, který bude váš nový Galaxy A03s stoprocentně chránit? Obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A03s jsou perfektní volbou pro všechny ty, kteří hledají kompromis mezi maximální funkčností, spolehlivostí a atraktivním moderním vzhledem.

    Desítky různých barev, motivů, a nejrůznějších provedení, co se týká materiálů – naše nabídka je široká a najde se v ní naprosto každý majitel mobilu Galaxy A03s. Pokud preferujete co nejnižší cenu, vsaďte na kvalitní plastové obaly. Jestliže vám jde zejména o funkčnost, popřemýšlejte nad flipovými pouzdry. Pokud preferujete naopak luxusní a elegantně vypadající design, zvolte obaly vyrobené z umělé kůže.

    Kvalita, nízká cena a atraktivní vzhled, přesně takovéto obaly vám nabízíme. Vyberte si pro svůj model ten nejvhodnější kryt, který si zamilujete nejenom díky jeho funkčnosti, ale také díky jeho vzhledu.

  • Galaxy A22 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Hledáte vhodné řešení ochrany vašeho mobilního telefonu? Chcete jej nosit v tašce, kabelce, bez obav položit na stůl a přitom vědět, že je chráněný? S tím vám efektivně pomůžou praktické a zároveň originální obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A22 5G.

    Chcete váš mobilní telefon zajistit proti poškození a zároveň se chcete odlišit od ostatních? Váš mobilní telefon je křehká záležitost, která doslova vyžaduje kvalitní ochranu, kterou vám poskytnou obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A22 5G.

    Praktické, kvalitní a designovo zajímavé kryty, pouzdra a obaly vám poskytnou dostatečnou péči a ochranu pro vás mobilní telefon. Široká nabídka vám umožňuje vybrat si z cenově dostupných variant, jako jsou tenké, tvrdé, koženkové i gelové pouzdra, obaly a kryty včetně tvrzených skel a ochranných folií na Samsung Galaxy A22 5G. Kromě kvality, která zaručí požadovanou ochranu zařízení, se můžete těšit také na zajímavé designové možnosti, které jsou plné barev a zajímavých motivů, z kterých si vybere úplně každý.

    Jedinečný design a kvalita materiálů jsou přesně to, co vaše mobilní zařízení potřebuje. Kvalitní ochrana, která splňuje účel a zároveň vám dopřeje zcela jedinečné řešení.

  • Galaxy A22 4G - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly a pouzdra pro Galaxy A22 4G v té nejvyšší kvalitě – přesně takové produkty najdete v naší nabídce. Nepodceňte ochranu svého mobilního telefonu ani vy.

    Jestliže chcete, aby váš nový mobilní telefon vypadal jako nový i za několik let, neobejdete se bez investice do kvalitního obalu. Jedině ten se totiž může postarat o zajištění ochrany před škrábnutími, rýhami, otisky prstů a dalšími mechanickými defekty. Oblečte svůj mobil do moderního obalu a užívejte si nejenom jeho nevšední vzhled, ale hlavně také pocit, že pro něj děláte maximum.

    V naší nabídce narazíte na desítky nejrůznějších variant těchto produktů. Obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A22 4G se vyrábí hned z několika materiálů, plastové, gelové či kožené provedení není výjimkou.

    Kromě volby materiálu vás bude čekat výběr konkrétního vzhledu, respektive konkrétní barvy, potisku nebo vzoru. Díky nízkým cenám si můžete pořídit rovnou několik různých pouzder a střídat je třeba každý den. Dodáte tak svému mobilu originalitu a svěžest, a navíc budete mít jistotu, že vás nepřestane bavit ani po několika letech.

  • Galaxy A32 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Potřebujete pro svůj mobilní telefon kvalitní a zároveň estetickou ochranu? Chcete zachovat jeho funkčnost a veškerý komfort při využívání? Pořiďte si levné a zároveň kvalitní obaly, kryty a pouzdra určené pro typ telefonu Samsung Galaxy A32 5G.

    Chcete svůj mobilní telefon využívat co nejdéle a dopřát mu co nejlepší ochranu? O ochranu vašeho mobilního telefonu a také o jeho moderní design se postarají obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A32 5G.

    Skvělý výběr kvalitních pouzder, krytů a obalů, které zajistí pro váš mobilní telefon veškerou ochranu a zároveň vám poskytnou veškerý komfort při každodenním využívání telefonu. Získáte nejen praktickou ochranu mobilního telefonu, ale také dokonalý design. Můžete si vybírat z pestré nabídky pouzder, krytů a obalů tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder a také tvrzená skla a ochranné folie řešené pro typ telefonu Samsung Galaxy A32 5G.

    Široký výběr za rozumnou cenu, který dokáže uspokojit rozmanité požadavky i představy uživatelů a přinést vám také jedinečný design mobilního telefonu. Různé barevné odstíny a další designové prvky a motivy vám pomůžou vystoupit z davu.

  • Galaxy A32 4G - Obaly, kryty, pouzdra

    Dodejte svému mobilnímu telefonu Galaxy A32 4G nový vzhled a pořiďte si k němu kvalitní ochranný obal. Je to originální, efektní, a hlavně velmi praktické.

    Rozdíl mezi tím, jak vypadá v obalu nošený mobil po několika letech používání, v porovnání s tím, v jakém stavu je nechráněný model, je vskutku diametrální. Pokud chcete svůj nový mobilní telefon používat co nejdéle a udržovat jej stále ve špičkovém stavu, nezapomeňte zainvestovat pár korun i do kvalitní ochrany, a to v podobě plastového krytu, flipového obalu nebo stylového pouzdra.

    Obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A32 4G jsou vyráběna v desítkách různých barev, s nejrůznějšími vzory, potisky a motivy. Z bohaté nabídky si tedy vybere naprosto každý. Zvolte si takový kryt, který bude nejenom podtrhovat vzhled vašeho mobilního telefonu, ale který bude také vystihovat vás, jeho majitele.

    Díky velmi nízkým cenám za kvalitní obaly a pouzdra si můžete pořídit hned několik kousků, které můžete pravidelně střídat. Váš mobil může zkrátka každý den vypadat úplně jinak a podtrhovat vaši aktuální náladu.

  • Galaxy A42 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A42 5G.

  • Galaxy A52 / A52 5G / A52s 5G - Obaly, kryty, pouzdra

    Stoprocentní ochrana pro váš nový Galaxy A52 / A52 5G /A52s 5G? Odolná pouzdra, kryty a obaly zakoupíte právě u nás, a to v té nejvyšší kvalitě, v mnoha provedeních.

    Chcete zajistit svému mobilu Galaxy A6+ maximální ochranu? Kvalitní a do posledního detailu propracované obaly, kryty a pouzdra pro Galaxy A52 / A52 5G /A52s 5G se postarají nejenom o to, že váš mobilní telefon bude ochráněn před všemi vnějšími fyzikálními a mechanickými vlivy, které jej mohou poškodit. Postarají se také o to, že váš mobil bude originálnější a více osobitý.

    Ochranné kryty, pouzdra a obaly u nás zakoupíte ve více variantách. Pokud máte rádi klasiku, zvolte si pružný obal vyrobený z kvalitního a odolného plastu, který se dokáže postarat o stoprocentní ochranu. Jestliže preferujete multifunkční prvky, popřemýšlejte nad flipovým pouzdrem, které nejenom, že bude chránit zadní kryt vašeho mobilního telefonu, ale bude také poskytovat oporu přednímu sklu.

    Pastelové barvy, křiklavé vzory nebo jednoduchý průhledný design, který dá vyniknout vzhledu vašeho mobilního telefonu – je jen na vás, kterou variantu si zvolíte.

  • Galaxy A11 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A11.

  • Galaxy A21s - Obaly, kryty, pouzdra

    Doslova nepřeberně možností máte při výběru vhodného pouzdra na mobil Galaxy A21s. Nabízí se nejen několik typů, ale zejména mnoho nepřehlédnutelných designů.

    Galaxy A21s

    Při výrobě pouzder na chytrý mobil Galaxy A21s výrobci skutečně fantazií nešetřili. Vybrat si můžete flipové koženkové pouzdro s vnitřní silikonovou vaničkou, které má veškeré nezbytné otvory a zapínání je řešeno magnetem. Velice oblíbené je také knížkové pouzdro, které lze sklopit a použít jako stojánek. Ve vnitřní straně obalu najdete kapsičky na karty nebo vizitky.

    • Velká variabilita v designové úpravě a široké možnosti v oblasti barev jsou zárukou, že si vybere i ten nejnáročnější majitel mobilu.
  • Galaxy M11 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy M11.

  • Galaxy M31s - Obaly, kryty, pouzdra

    Praktická a moderní pouzdra na smartphone jsou vyráběné v mnoha provedeních. Oblíbená jsou například knížková pouzdra v originálním a nestárnoucím stylu vintage.

    Galaxy M31s

    Moderní smartphone Galaxy M31s si jistě zaslouží také moderní a praktické pouzdro, které ho ochrání před prachem, ušpiněním a dalšími nepříznivými vlivy. Vybírat můžete z několika typů. Velice oblíbená jsou pouzdra Galaxy M31s knížkového typu s vnitřní silikonovou vaničkou a všemi potřebnými otvory na konektory.

    o   Pouzdro můžete věnovat i jako dárek někomu blízkému.

    o   V tom případě by se hodilo pouzdro ve stylu vintage.

    Další možností je například lehký kryt z pružného plastu. Toto průhledné pouzdro má potřebné výřezy na nabíječku a sluchátka.

  • Galaxy M21 - Obaly, kryty, pouzdra

    Není nic lepšího než ochránit to, co je vám cenné. A bez mobilu už se dneska prakticky nikdo neobejde, protože jde o pomocníka při práci i zábavě.

    Užijte si široké nabídky a nejrůznějších motivů

    Více jak 5000 pouzder, obalů na krytů na zcela nové i starší modely smartphonů. To a mnohem víc můžete snadno najít na jednom místě. Stačí si vybrat, co chcete a pro jaký telefon. A potom už se jen kochat nádhernými barvami a obrovským množstvím motivů. A nezáleží přitom na konkrétní značce. Najdete je u nás totiž všechny. A pokud máte zájem o pouzdro, můžete si vybírat i z univerzálních variant.

  • Galaxy M20 - Obaly, kryty, pouzdra

    Chcete dokonalou ochranu pro váš mobilní telefon a k tomu možnost jedinečného designu? Vyberte si z pestré nabídky obalů, krytů a pouzder na mobily.

    Hledáte vhodné obaly, kryty a pouzdra na Galaxy M20 (M205F) a záleží vám nejen na kvalitě, ale i designu? Účelem těchto produktů je chránit váš mobilní telefon před vnějšími vlivy a nechtěnými pády, ale zároveň je to estetický design, který láká uživatele k jejich pořízení.

  • Galaxy Note 10 Lite - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy Note 10 Lite.

  • Galaxy S10 Lite - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy S10 Lite.

  • Galaxy A20e - Obaly, kryty, pouzdra

    Rádi byste funkčnost vašeho mobilního telefonu zachovali co nejdéle? Chcete pro něj nejen kvalitní ochranu, ale i nevšední vzhled? Dopřejte si zajímavé a vysoce kvalitní obaly, kryty a pouzdra na Samsung Galaxy A20E a budete nad míru spokojeni.

    Jejich jedinečnost spočívá nejen v kvalitě, přijatelné ceně, ale i v designových možnostech, díky kterým si můžete nechat změnit celkový vzhled mobilního telefonu a dokonale vyniknout. Dalším účelem obalů, krytů a pouzder je samozřejmě ochrana telefonu, protože denně je vystavený vnějším vlivům, jako jsou nečistoty, vlhkost či nechtěné upadnutí. S kvalitní ochranou máte jistotu, že váš mobilní telefon bude v bezpečí a vydrží dlouho funkční.

    Pro vaše konkrétní potřeby a představy si můžete vybrat z pestrého sortimentu obalů, krytů a pouzder koženkových, gelových, tenkých či tvrdých a také tvrzená skla a ochranné fólie jako další možnosti zaručené ochrany.

  • Galaxy A31 - Obaly, kryty, pouzdra

    Možností při výběru vhodného pouzdra na váš mobil je celá řada. Mohou to být plastová pouzdra s obrázkem anebo knížková pouzdra, která jsou velice praktická.

    Galaxy A31

    Přesně na míru budou sedět vašemu smartphone moderní pouzdra Galaxy A31. Jedním z oblíbených typů je lehké pouzdro z pružného plastu s realistickým obrázkem ze zvířecí říše. Váš mobil také dokonale ochrání knížkové pouzdro, které je navíc vybaveno přihrádkami na platební karty nebo vizitky. Nechybí ani veškeré potřebné výřezy pro konektory a fotoaparát.

    • Velice luxusně a originálně vypadá například zlaté knížkové pouzdro s motivem mandaly.
    • Knížková pouzdra se po otevření mohou využít jako stojánek na mobil.
  • Galaxy A41 - Obaly, kryty, pouzdra

     Chytrý telefon je nedílnou součástí našich životů. Výrobci to moc dobře ví, a proto nejsou zrovna levné. Ale také nejsou nerozbitelné. Spíš naopak.

    Designový kousek pro každý mobil

    To poslední, na čem záleží, je váš vkus, věk, pohlaví nebo životní styl. Stylová pouzdra, obaly a kryty sežene podle svého gusta úplně každý. Nesejde přitom ani na modelu smartphonu, který máte. Jednoduše se podíváte na danou značku, najdete svůj model a potom už budete hledat očima to, co pro vás bude nejlepší. Nebojte se experimentovat a objednat si jich víc, každý z trochu jiného soudku.

  • Galaxy A51 - Obaly, kryty, pouzdra

    Potřebujete svůj mobil neustále aktivní v soukromí i v práci? Zachovejte jeho funkce i vzhled pomocí kvalitních obalů, krytů a pouzder v zajímavém designu.

    Přemýšlíte, jak si užívat mobilní telefon co nejdelší dobu? Pro zachování veškerých funkcí telefonu a péči o jeho vzhled využijte příjemnou možnost ochrany, kterou vám nabízejí levné, a přitom vysoce kvalitní obaly, kryty a pouzdra na mobil.

    Skvělá příležitost, jak efektivně chránit svůj mobilní telefon Samsung Galaxy A51 před poškozením, a ještě k tomu jako bonus získat jedinečný design, který uspokojí i nejnáročnější představy uživatelů.

  • Galaxy A50 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A50.

  • Galaxy Note 9 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Note 9 (N960F).

  • Galaxy A70 - Obaly, kryty, pouzdra

    Sortiment obalů, krytů a pouzder pro Samsung Galaxy A70 (A705F).

  • Galaxy A3 2017 - Obaly, kryty, pouzdra

    Rádi byste svůj mobilní telefon nejen ochránili před poškozením vnějšími vlivy, ale také mu zajistili nový estetický design? Hledáte kvalitu, pestrý výběr designových prvků a také příjemnou cenu? Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A3 2017 vás příjemně překvapí.

    Chcete zachovat funkčnost vašeho mobilního telefonu co nejdéle a zároveň mu dodat dokonalý a originální design? Od toho, aby byl váš mobilní telefon pořád v bezpečí a chráněný před vnějšími vlivy, které vedou k poškození, jsou kvalitní obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A3 2017.

    Jsou navrhované tak, aby padly na tento typ vašeho telefonu jako ulité a vy si tak dopřejete veškerý komfort, zabezpečení telefonu proti poškození a dalším vlivům a ještě mu dáte zcela nový kabát. O estetickou stránku se postarají různé typy těchto prvků a vybrat si můžete cenově dostupné tenké, koženkové, tvrdé i gelové pouzdra, obaly a kryty. V pestré nabídce najdete také tvrzená skla a ochranné folie určené přímo pro typ mobilního telefonu Samsung Galaxy A3 (2017).

    Pestrý výběr možností se přiblíží vašim konkrétním požadavkům a představám a získáte kvalitu, příjemný design a to vše za cenu dostupnou pro každého.

  • Galaxy A3 2015 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A3 (A300).

  • Galaxy A5 2017 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra na Samsung Galaxy A5 (2017).
    Máte pocit, že by si Váš Galaxy A5 (2017) zasloužil lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na mobil. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezkých barevně laděných pouzder a obalů na mobil pro každého, kdo chce stylově chránit svůj mobilní telefon. U nás najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Galaxy A5 (2017).

  • Galaxy A5 2016 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A5 (2016)

  • Galaxy A5 2015 - Obaly, kryty, pouzdra

    Sortiment obalů, krytů a pouzder pro Samsung Galaxy A5 (A500).

  • Galaxy A6 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Sortiment obalů, krytů a pouzder pro Samsung Galaxy A6 2018.

  • Galaxy A6+ 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A6+ 2018.

  • Galaxy A7 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Chcete snadno a levně ochránit váš mobilní telefon před poškozením? Bez obav jej nosit v kabelce nebo tašce či nechat položený na stole a přitom vědět, že je chráněný před poškrábáním a jiným poškozením? Funkčnost ochrání obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A7 2018.

    Chcete vašemu mobilnímu telefonu dopřát zcela jedinečný design a současně jej chránit před vnějšími vlivy? Váš mobilní telefon si zaslouží moderní obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy A7 2018 (A750F).

    Můžete se těšit na pestrou nabídku obalů, krytů a pouzder z kvalitních materiálů jako jsou tenké, koženkové, tvrdé nebo gelové pouzdra, obaly a kryty a dále také tvrzená skla, kterých řešení je vhodné právě pro typ mobilního telefonu Samsung Galaxy A7 2018. Dopřejete si cenově výhodný a hlavně pestrý výběr možností a to díky různým barvám a desénovým motivům. Váš telefon dostane zcela nový obal a ještě získá kvalitní ochranu proti poškrábání a jinému poškození a vy jej tak budete moct využívat bez omezování.

    Můžete si vybrat varianty pro konkrétní praktické a estetické požadavky a získat pro svůj mobilní telefon kvalitní ochranu a také zcela nový design, který vás odliší od ostatních.

  • Galaxy A8 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy A8 2018.

  • Galaxy J3 2017 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy J3 2017.

  • Galaxy J4+ 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy J4+ 2018

  • Galaxy J5 2017 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy J5 2017 (J530).

  • Galaxy J6 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy J6 2018

  • Galaxy J6+ 2018 - Obaly, kryty, pouzdra

    Zde je naše nabídka krytů, obalů a pouzder na mobil Samsung Galaxy J6 Plus 2018. Obaly, kryty a pouzdra pro váš nový Galaxy J6+ 2018 dokážou váš mobilní telefon odlišit a dodat mu originalitu. Kromě toho mu zajistí prvotřídní ochranu.

  • Galaxy J7 2017 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy J7 (2017) (J730).
    Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na Galaxy J7 2017. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Galaxy J7 2017. Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Samsung Galaxy J7 2017.

  • Galaxy J7 2016 - Obaly, kryty, pouzdra

    Vyberte si pouzdro, obal nebo kryt z našeho sortimentu na Samsung Galaxy J7 2016 (J710).

  • Galaxy S10 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S10.

  • Galaxy S8+ - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S8+ (G955).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na Galaxy S8+. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Galaxy S8+. Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Samsung Galaxy S8+ (G955).

  • Galaxy S7 - Obaly, kryty, pouzdra

    Prohlédněte si náš sortiment pouzder, obalů a krytů na Samsung Galaxy S7 (G930).

  • Galaxy S7 Edge - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S7 Edge (G935).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na Galaxy S7 Edge. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Galaxy S7 Edge. Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie.

  • Galaxy S6 - Obaly, kryty, pouzdra

    Určitě vás zaujme naše nabídka krytů, obalů a pouzder pro Samsung Galaxy S6 (G920).

  • Galaxy J1 2016 - Obaly, kryty, pouzdra

    Sháníte obal, kryt nebo pouzdro na Samsung Galaxy J1 2016 (J120)? Jste na správném místě!

  • Galaxy J1 2015 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy J1 (J100).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na Galaxy J1. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Galaxy J1. Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Samsung Galaxy J1.

  • Galaxy S3 (SIII) i9300, S3 Neo i9301 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S3 i9300 a S3 Neo i9301.
    Chcete zajistit větší ochranu svému mobilnímu telefonu Samsung Galaxy S3? Stačí se podívat na naši širokou nabídku krytů, obalů a pouzder na mobily Galaxy S3 za nízké ceny. Na Modnimobil.cz máme velký výběr dámských pouzder na mobil s motivem květů, motýlů, soviček a jiných hezkých něžných vzorů. I pánové u nás mohou nalézt jednobarevná elegantní pouzdra na svůj mobil. V nabídce máme také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Samsung Galaxy S3.

  • Galaxy S3 Mini i8190, S3 Mini VE i8200 - Obaly, kryty,...

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S3 Mini i8190, S3 Mini VE i8200.

  • Galaxy S4 i9500, i9505 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S4 (i9500, i9505).

  • Galaxy S4 Mini i9190, i9195 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S4 Mini (i9190, i9195).

  • Galaxy S5 i9600 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S5 (i9600, G900).

  • Galaxy S5 Mini G800 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy S5 Mini (G800).

  • Galaxy Trend S7560/S Duos S7562/Trend Plus S7580

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy Trend S7560-Trend Plus S7580-S Duos S7562-S Duos 2 S7582.
    Máte pocit, že by si Váš Galaxy Trend zasloužil lepší, slušivější kabátek? V tom případě neváhejte a podívejte se na naši širokou nabídku levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na mobil. Již několik let přinášíme pro naše zákazníky radost v podobě hezkých barevně laděných pouzder a obalů na mobil pro každého, kdo chce stylově chránit svůj mobilní telefon. U nás najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na mobil Galaxy Trend.

  • Galaxy Core 2 G355 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy Core 2 (G355).
    V dnešní době je pouzdro na mobil již samozřejmostí pro Váš chytrý telefon. Prohlédněte si naši nabídku pouzder a obalů na Galaxy Core 2. Nabízíme Vám nejrůznější typy krytů a pouzder na Galaxy Core 2. Můžete si vybrat z levných tenkých, koženkových, tvrdých i gelových pouzder, obalů a krytů na Váš mobil. Zde najdete také tvrzená skla a ochranné fólie na Samsung Galaxy Core 2.

  • Galaxy Grand Prime G530 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy Grand Prime (G530).

  • Galaxy Note 3 (III) N9005 - Obaly, kryty, pouzdra

    Obaly, kryty a pouzdra pro Samsung Galaxy Note 3 (N9000, N9002, N9005).

  • Galaxy Note 8.0 N5100 - Obaly, kryty, pouzdra

    Pouzdra a obaly na Galaxy Note 8.0 (N5100).

na stránku
Zobrazeno 1 – 36 z 54 položek
Zobrazeno 1 – 36 z 54 položek

Rádi byste ochránili svůj telefon před poškrábáním či jiným poničením? Chcete hezký kryt, ale nevíte, kde nakupovat? Máme pro Vás opravdu širokou nabídku.

Super obaly a pouzdra na Samsung

Potřebovali byste si sehnat nějaká pouzdra na telefon Samsung, abyste měli jistotu, že si ho neponičíte, i když ho dáte například do kabelky nebo odložíte na nějakém hrubém povrchu? Někdy je ovšem problém sehnat obal na konkrétní typ telefonu, když je třeba trochu starší nebo se neprodávají v takovém množství. My jsme pro Vás připravili širokou řadu, ze které si můžete vybírat pro nejrůznější typy telefonů, a to i pro ty, které jsou starší.

Samozřejmě existuje mnoho variant, takže můžete vybírat pouze zadní kryty, nebo takzvané zaklápěcí, kdy je chráněn kromě zadní části i displej telefonu. Existuje také mnoho materiálů, takže podle vlastních představ si můžete vybrat kryty průhledné z ohebného materiálu, z pevného plastu s potisky, ale také vyztužené látkové obaly, které ochrání dobře i proti pádu.

Všechno za výhodné ceny

Na hlavní stránce se můžete jednoduše orientovat podle značky, na kterou jednoduše kliknete a dostanete se na přehled typů telefonů a vybrat si ten pravý obal, který Vám sedne.

K dispozici jsou samozřejmě také univerzální pouzdra a obaly, které jednoduše vyberete podle rozměrů. Pánové často ocení například černé pouzdro na opasek, které je především praktické. Naopak pro dámy jsou tu obaly s jemnými vzory, nebo v podobě kabelky, bundy, kalhot a mnoha dalších motivů.

Pro jednodušší hledání můžete využít filtr, do kterého si na liště zadáte cenové rozpětí, typ a také barvy, které lze zaškrtnout, a mimo další si můžete vybrat materiál, který by se Vám více líbil. Pokud byste chtěli najít nějaké levnější kousky, potom bychom Vám mohli nabídnout také obaly druhé jakosti. Tyto produkty jsou nějakým způsobem poškozeny, ovšem jen nepatrně – například je vypadnutý kamínek, lehce odřená některá část. Vždy je vše jasně zobrazeno na fotografii, a můžete se tak rozhodnout, zdali Vám poškození vadí nebo je za uvedenou zvýhodněnou cenu stav produktu pro Vás přijatelný.